رونمایی از دست پختی کهن

رونمایی از دست پختی کهن

از سال‌ها پیش دوست داشتیم سوغات و خوراکی درخور و شایسته صومعه‌سرا و گیلان ارائه دهیم که هم اصالت کهن و هم نوآوری جوان در آن وجود داشته باشد. ما در مجموعه اشهدی بر آن شدیم تا سوغاتی خوشمزه، بهداشتی، بدون مواد نگهدارنده و افزودنی –اما ماندگار– و از همه مهم‌تر با بسته‌بندی امروزی عرضه کنیم و چه شیرینی‌ای بهتر از کلوچه‌ی دست‌ساز گیلان بود که سالیان دراز در این دیار فن و رموز پخت آن توسعه یافته است؟

ما در مجموعه قنادی اشهدی سال‌های سال روی کیفیت و طعم کلوچه کار کرده‌ایم، دستوری کهن را از دل تاریخ آشپزی این دیار بیرون کشیده و آن را با استفاده از بهترین مواد اولیه، هنر و فن قنادی عرضه می‌کنیم.

اکنون پس از تحقیقات فراوان در زمینه کیفیت طعم و مزه، ماندگاری بدون مواد نگهدارنده و بسته بندی به محصولی عالی دست یافتیم که کلوچه "قو" نامش نهادیم و این ارمغان صادراتی انحصاری شهرستان صومعه‌سرا را در آئینی با حضور مسوولان محترم و مردم عزیز در روز پنجشنبه 5 دی ماه سال 1398 در سالن فارابی اداره ارشاد شهرستان صومعه سرا رونمایی کردیم.

همانند همیشه امید ما برای پای نهادن در این مسیر مشتریان گرامی و ارزشمند مجموعه اشهدی است و امید داریم با یاری شما عزیزان در این راه موفق باشیم و باعث سربلندی نام گیلان و ایران عزیز باشیم.

عکاس: سرکار خانم مائده سیدی

...

...

ارسال نظر
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد